Despre noi

Exclusive fashion

BRANDURI DE LUX LA PREŢURI DE TOP

Exclusive Fashion reprezintă un etalon al stilului și al eleganței, aducând în prim-plan cele mai prestigioase branduri internaționale. În magazinul nostru fizic, aflat pe Bulevardul Dem Rădulescu, nr. 45-47, Râmnicu Vâlcea, vei descoperi cele mai recente colecții de haine ale unor branduri de renume precum Gucci, Alexander McQueen, Givenchy, Palm Angels, Dolce & Gabbana, Versace, Balmain, Off White, Barrow, Dsquared2, Kenzo, Balenciaga și nu numai.
Suntem întotdeauna focusați pe noile tendințe și exclusivități, fiind într-o continuă căutare pentru a adăuga noi branduri de prestigiu și articole în portofoliul nostru. În curând, ne propunem să aducem în magazinul nostru și nume precum Fendi, Prada, Burberry, Giorgio Armani etc, extinzând astfel gama de opțiuni disponibile.
Haine de top
O viziune futuristica
Exclusive Fashion

Parteneri

+
Parteneri
+
Produse
K
Vanzari
Ce ne intreaba clientii nostri?

Intrebari frecvente

Ce politici de returnare aveți?
Acceptăm returnări în termen de 30 de zile de la achiziție, cu condiția ca produsul să fie în stare originală, cu etichetele atașate și să nu prezinte semne de uzură. Rambursarea se va face prin aceeași metodă de plată utilizată inițial.
Oferiți servicii de personalizare sau ajustare pentru hainele de lux?
Nu oferim servicii de personalizare și ajustare deoarece noi suntem importatori de la brandurile de lux, nu ne ocupăm de croitorie.
Cum pot verifica autenticitatea hainelor de lux cumpărate de la magazinul dumneavoastră?
Toate produsele noastre sunt 100% autentice și sunt achiziționate direct de la branduri de lux. Oferim un certificat de autenticitate cu fiecare achiziție. De asemenea, puteți verifica detalii unice de design, calitatea materialelor și finisajele pentru a confirma autenticitatea.
Faceţi şi livrări?
Nu. Exclusive Fashion este un magazin care îşi desfăşoară activitatea doar fizic, în locaţia din Râmnicu Vâlcea. Nu vindem produse online şi nu facem livrări.
Te rugam sa ne contactezi
X